El concert d'Ainhoa Arteta recapta 17.232 euros pel fons solidàri de Govern

Es va assolir el 92% d'ocupació en el recinte de la plaça del Consell General

Ainhoa Arteta durant el concert de dissabte a Andorra la Vella.
Ainhoa Arteta durant el concert de dissabte a Andorra la Vella. Andorra Turisme

El concert de la soprano basca Ainhoa Arteta ha recaptat un total de 17.232,50 €, un import que es destinarà íntegrament al fons solidari del Govern per pal·liar els efectes de la Covid-19. A destacar també l ́aportació desinteressada de Banc Sabadell d'Andorra, Crèdit Andorrà, MoraBanc i Vallbanc que van adquirir entrades preferencials amb l'objectiu de contribuir també en aquesta causa solidària. El Consell General va cedir de forma altruista l'espai on va tenir lloc el recital i cal mencionar la col·laboració del comú d'Andorra la Vella, Andorra Telecom i FEDA.

A part de comptar amb la participació de diferents entitats i institucions del país, el concert va servir també per agrair públicament els treballs i esforços de totes les persones implicades en la gestió de la pandèmia de la Covid-19 en especial del personal sanitari del país, els cossos especials i els treballadors de serveis essencials que també van estar a primera línia treballant durant el confinament.

El recital, que va assolir un 92% d 'ocupació, va ser un concert íntim que va servir per repassar algunes de les peces més conegudes d'Isaac Albéniz, cançons clàssiques espanyoles de Fernando Obradors, de Jesús García Leoz, i de Joaquín Turina així com també, una selecció de melodies d'Enric Granados. La cloenda va ser amb un emotiu 'El Cant dels Ocells' de Pau Casals.

L'organització d 'aquest concert es va realitzar seguint les normes de seguretat sanitària vigents sotala supervisió del ministeri de Salut del Govern tot respectant l ́ús de la mascareta obligatòria durant l'esdeveniment, garantint la distància de seguretat entre cadascun dels assistents i evitant les aglomeracions tot afavorint una entrada i sortida ordenades de l'espai. Aquest concert en petit format és l'únic que es va poder celebrar vistes les restriccions a causa de la pandèmia. La resta d 'esdeveniments musicals previstos dins de l'Andorra Mountain Music tindran lloc durant la primavera del 2021.

Malgrat l'èxit, el concert va tenir deficiències com el fet que sentia el xivarri dels bars de la vora

Tot i l'afluència de públic i la bona recaptació, alguns dels assistents es van queixar que les entrades de públic mal senyalitzades, l’escenari, muntat el dia abans, era molt petit i  Ainhoa Arteta va intentar sortir-ne un parell de vegades i no va poder. Va demanar aigua i no li van portar. Finalment, han indicat que se sentia més el xivarri dels bars de la vora que el propi concert.

Comentaris

Trending