La companyia The Teen Project torna a actuar a les Fontetes

Els joves del grup de teatre del Punt 400 representaran al centre cultural la seva obra ‘This is me’

Comentaris

The Teen Project en un assaig
The Teen Project en un assaig Comú de la Massana

El grup de teatre The Teen Project tornarà a representar a les Fontetes la seva obra ‘This is me’. Aquest espectacle es va estrenar a finals de setembre i, després de la seva bona acollida, els joves repetiran l’experiència al centre cultural de la Massana. La companyia va sorgir al Punt 400, just abans del confinament, i ara volen fer arribar al màxim públic possible la seva posada en escena.

The Teen Project va néixer just abans de l’inici de la pandèmia, sota la direcció de Frances Doonan i Sofia Martins, al Punt 400. Després de la bona acollida que va tenir a l’estrena, els actors i actrius que conformen aquest grup de teatre tornaran a representar la seva obra ‘This is me’. L’espectacle tindrà lloc al centre cultural les Fontetes de la Massana, en tres passes.

Amb la tornada de la posada en escena de l’obra, The Teen Project busca que més gent pugui gaudir d’una obra que parla dels neguits dels joves. A causa de les restriccions, l’aforament estarà limitat a quaranta places. La reserva d’entrades es podrà realitzar al Punt 400, trucant al 836505.

Etiquetes

Comentaris

Trending