Caroline Chemarin guanya el premi literari Méditerranée Roussillon

L'escriptora, professora de francès al Lycée Comte de Foix, ha estat guardonada per 'Facéties' et paysages contés en Pyrénées Orientales'

Comentaris

Caroline Chemarin, amb un exemplar del llibre premiat.
Caroline Chemarin, amb un exemplar del llibre premiat. Altaveu

Caroline Chemarin ha guanyat el premi Méditerranée Roussillon amb el seu llibre 'Facéties' et paysages contés en Pyrénées Orientales' que inclou el relat 'Engolasters, le lac qui mange les étoiles'. És el setè llibre d'aquesta professora de francès del Lycée Comte de Foix d'Andorra la Vella.

Ha rebut la notícia de la concessió del premi amb "una inmensa alegria" i li serà lliurat en un acte que tindrà lloc el pròxim mes de setembre. El llibre guardonat recull relats del Canigó, de Llívia o de la Costa Vermella. Va començar a escriure fa tres anys i en català hi ha quatre contes que formen part de la col·lecció 'Els Petits Policontes': 'Granoteta a l'escola de les flors', 'El carnaval dels animals', 'En ti-Jean i la petita sariga' i 'La Mousse i l'ocell mosca' que han estat traduits per Patrícia Gall i Susanna Peidro i Sutil.

Aquesta autora originària de Perpinyà escriu poemes, novel·les i contes. Promou, amb altres docents, esdeveniments culturals al Lycée com les conferències dels escriptors Eugène Ébode i Hélène Legrais, o del fotoperiodista Georges Bartoli. El Méditerranée Roussillon pot anar acompanyat d'altres premis ja que Caroline Chemarin és candidata en altres cites.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending