La capital programa música i espectacles tot l'agost a l'aire lliure

L'escenari triat és la plaça de l'antiga caserna de Bombers i mentre cada dilluns hi haurà actuacions infantils, els dimarts i dijous s'oferiran concerts variats

Una actuació del Ritmes del 2022.
Una actuació del Ritmes del 2022. Tony Lara / Comú d'Andorra la Vella

El comú d'Andorra la Vella torna a engegar el cicle “Ritmes, capital musical”, que ja arriba a la vuitena edició, a l'espai de l'antiga caserna de Bombers amb concerts variats cada dimarts i dijous d'agost i actuacions infantils per a tota la família els dilluns. L'activitat, que té per objectiu dinamitzar les compres, serà sempre a les set de la tarda.

Els concerts adreçats al públic adult inclouen varietat d'estils com els tributs, les versions de diferents dècades, havaneres o swing. Les actuacions dels dilluns també seran musicals però adreçades a un públic infantil. El comú considera que la ubicació és adequada perquè anima les zones comercials de la parròquia; tant l'avinguda Meritxell, com Riberaygua i travesseres i el Fener Bulevard.

El cartell d'enguany arrencarà el dimarts 1 d'agost amb Els G band, un grup que ret homenatge a la mítica banda espanyola Hombres G. La propera cita serà el dijous 3, amb Mr. Glow band, que oferirà un concert de pop-rock amb temes de l'any 2000 fins a l'actualitat. El dimarts 8 serà el torn de La vida és un musical, amb un tribut als grans musicals de la història; i el dijous 10, torna tot un clàssic del Ritmes: un concert d'havaneres, aquest cop amb el grup Xarxa.

El dilluns 14 arriba el primer concert del Ritmes menuts perquè el dilluns 7 d'agost no se n'ha previst cap al ser Festa major d'Andorra la Vella. Actuarà Lali Be Good, una icona de la música infantil i per a tota la família. El dimarts 15 arribarà l'ABBA Gold Tour, amb un tribut al grup suec; i el dijous 17, The big jamboree, amb temes de rhythm-and-blues, jump and jive, jump blues i rock and roll dels anys 40 i 50.

El dilluns 21 es presenta l'espectacle ‘Uh! Quin cangueli’, amb la companyia Xip xap; i el dimarts 22, el grup Sweet little thing oferirà música en directe amb temes de swing-rhythm and blues. Per al dijous 24 s'ha programat el grup Los bozan dukes, amb calipso swing criollo dels anys 30 i 40; i per al dimarts 29, un tribut als Coldplay. Tancarà el cicle el dijous 31 el concert per a tota la família ‘Escoltem el planeta’ amb el grup Els xetats.

 

Comentaris

Trending