La base de la ‘nova ala’ de l’Espai d’Art al Parc Central ja es deixa veure

Les obres de construcció de la nova sala d’exposicions impulsada pel comú d’Andorra la Vella i el Govern avancen encara que no sembla que hagin de poder estar llestes a final de setembre com inicialment es preveia

Imatge d'aquest dilluns de l'estat de les obres.
Imatge d'aquest dilluns de l'estat de les obres. Toni Solanelles

Les obres de construcció de l’ala que constitueix la renovada essència del que ha de ser el nou Espai d’Art impulsat conjuntament pel comú d’Andorra la Vella i el Govern, al Parc Central, avancen. De fet, la base d’aquest nou cos que s’afegeix al ja existent, l’edifici que últimament havia estat conegut com La Central, ja es deixa més que veure. Tot plegat constituirà la nova sala d’exposicions pública estatal.

Una vegada recuperat l’espai Artalroc per part del comú d’Escaldes després d’una llarga cessió temporal al Govern, el ministeri de Cultura va trobar la col·laboració d’Andorra la Vella per ubicar al Parc Central una sala d’exposicions que inicialment havia de ser temporal i que ara, amb una inversió prevista de 600.000 euros en les obres d’adaptació i ampliació, té vocació de permanència. De fet, ja no hi ha dubte que la sala d’exposicions pública serà en aquest cèntric espai que encara abans de ser seu d’activitats per a joves havia estat casa pairal.

Marsol i Riva observen una recreació del projecte.

Relacionat

L'Espai d'Art d'Andorra la Vella té un pressupost de 600.000 euros i estarà a punt el setembre

El projecte de readequació de l’espai en sala d’exposicions és obra de l’arquitecte Manel Monegal i afegeix al cos original, l’antiga La Central, l’esmentada obra de nova construcció que pràcticament ocupa la zona on hi havia hagut unes pistes de petanca i que permetrà sumar 140 metres quadrats als 220 de què ja disposava la construcció fins ara existent. Inicialment, el nou espai hauria d’estar llest a final de setembre. Queda un mes i mig a tot estirar i no està clar que els terminis es puguin complir amb vacances pel mig i altres possibles imponderables.

Comentaris

Trending