L’artista Sara Bagot exposarà les seves obres a Illa Carlemany

Els quadres es podran veure a partir de dilluns a la planta baixa del centre comercial, que recupera una iniciativa que havia quedat adormida durant un any

Sara Bagot.
Sara Bagot.

L’artista Sara Bagot ha estat l’escollida per a la represa de les exposicions d’art a la planta baixa del centre comercial Illa Carlemany. Les seves obres es podran veure a partir de demà a l’espai. En concret, la mostra recollirà la sèrie ‘Sublime & Silence’.

Feia més d’un any que el centre comercial no acollia cap mostra. Ara, es torna a reprendre aquesta iniciativa amb un nou cicle que inaugurarà Bagot, que signa amb el sobrenom de Moi. L’artista va néixer a Tolosa el 1990 però ha convertit Andorra en el seu taller creatiu.

“Més enllà del nostre segle, que ens arrossega a gran velocitat, ofereixo un moment de pausa amb les meves obres d’ones pastel”, explica la pintura centrada en obres que, segons d’indica per part dels responsables d’Illa Carlemany estan “desarmades d’atreviment” i ensenyen “un món figuratiu i abstracte que es nodreix de la seva pròpia inspiració”.

La mostra recollirà quadres de la sèrie ‘Sublime & Silence’. Es tracta d’una “invitació a un viatge oníric, entre suavitat i arquitectura: piscines solitàries o visitades recentment”.

Comentaris

Trending