Arrenca el ‘Sabors d’Estiu’ d’Escaldes-Engordany amb l’objectiu de superar els 3.600 assistents

Aquesta dissabte serà el torn de Julia Amor, després que els Old School donessin el tret de sortida

L'estrena del 'Sabors d'Estiu'
L'estrena del 'Sabors d'Estiu' Comú d'Escaldes-Engordany

La quarta edició del festival ha arrencat amb un nou escenari de fons, el Parc de la Mola, a causa de les obres a l’aparcament de l’església. El certamen enguany escurça la durada i tindrà lloc fins al diumenge 27 d’agost. La consellera de Promoció i Dinamització Turística i Econòmica del comú escaldenc, Meritxell Massoni, ha destacat la importància de combinar gastronomia i concerts d’artistes locals amb l’objectiu de superar els 3.600 assistents.

El grup de versions Old School han estat els encarregats d’aixecar el teló i al llarg dels pròxims dies hi actuaran Iarakè, Manu and The Vodka’s o Julia Amor, que ho farà aquest dissabte. L’esdeveniment s’ha escurçat aquest any i no hi haurà la Nit del Silenci. Meritxell Massoni ha explicat que el certamen obrirà cada dia a les 17 hores i tancarà a les 23 hores. L’objectiu és poder superar la xifra de l’any passat de 3.600 persones.

“Combinar gastronomia i concerts d’artistes locals”, ha exposat, tot afegint que els divendres i dissabtes, a més de l’artista local també hi haurà un DJ.

Comentaris

Trending