Els Amics de les Arts s’estrenen a Andorra com a trio

El grup català presentarà el seu darrer treball, ‘El senyal que esperaves’, el 21 d’aquest mes a la sala del Prat del Roure d’Escaldes

Comentaris

El cartell anunciador del concert del grup.
El cartell anunciador del concert del grup.

Els Amics de les Arts debuten a Andorra. Amb el format trio, és clar. Joan Enric Barceló, Ferran Piqué i Dani Alegret presentaran a la sala d’actes del Prat del Roure, a Escaldes, el 21 d’aquest mes, un divendres, el seu darrer treball discogràfic, ‘El senyal que esperaves’, un treball que van pràcticament parir del tot abans del confinament però que l’esclat de la pandèmia els va frenar. Les entrades ja estan a la venda a raó de quinze euros la cadira.

Al Prat del Roure Els Amics de les Arts hi portaran en format explosiu i elèctric algunes cançons del seu nou disc ‘El senyal que esperaves’ i també gran part dels èxits esperats per a tothom com ara poden ser ‘Jean Luc’, ‘Ja no ens passa’, ‘Louisiana’, ‘El seu gran hit’, ‘Les coses’, i molts més que els han convertit en els creadors d’una de les bandes sonores de referència a Catalunya.

Barceló (veus i guitarra), Piqué (veus, guitarra i bases) i Alegret (veus), ara en format trio però amb el suport al piano de Pol Cruells i al baix de Ramon Aragall interpretaran a Escaldes, per primer cop com a banda de tres indispensables temes de sempre i cançons noves que si no fos per la pandèmia haurien de fer ballar i emocionar la gent que estigui a la sala mentre ells gaudeixen també des de dalt de l’escenari.

Etiquetes

Comentaris

Trending