500 escolars assisteixen a les primeres representacions del Festival de Titelles

El certamen, que enguany arriba a la vintena edició, s’obre el cap de setmana al públic en general amb fins a sis obres repartides entre Encamp i el Pas de la Casa

Una de les dues representacions fetes ja fins ara al festival.
Una de les dues representacions fetes ja fins ara al festival. Comu d'Encamp

El Festival de Titelles d’Encamp i del Pas de la Casa ja camina. Entre dijous i divendres, fins a 500 infants han pogut seguir les primeres representacions del certamen, que durant el cap de setmana s’obrirà al públic amb sis sessions més, totes elles en català. Hi ha encara entrades disponibles que es poden comprar al web del comú.

El festival arriba a la seva vintena edició i ha viscut el seu tret de sortida amb dues sessions especials per escolars. Han assistit alumnes dels tres sistemes educatius. Dijous, va ser el torn de l’espectacle ‘Nube Nube’, de la companyia Periferia Teatro i aquest divendres ha estat el torn de ‘Que deviennent les ballons lâchés dans le ciel?’ del grup Objet Direct, en col·laboració amb l’ambaixada de França. Fins a 500 espectadors entre totes dues sessions.

El certamen s’obre al públic al llarg del cap de setmana. ‘La Jana i els 3 ossos’ serà la primera obra que es pugui veure, dissabte a les cinc de la tarda. Ja a les sis, serà el tron de ‘Giravolta Titelles’. Totes dues representacions es faran al Complex Esportiu i Sociocultural. Pel que fa al Pas de la Casa, es representarà ‘El Ratolí Pérez’, a les cinc de la tarda a la Sala de Festes.

Ja diumenge, el festival culminarà amb ‘Mozartland’ i una nova sessió de ‘Giralvolta Titelles’ a Encamp. Al Pas, serà el torn de ‘L’Arc de Sant Martí i la Lluna’, de la companyia La mà de l'artista.

Les entrades per assistir a les diferents representacions de dissabte i diumenge es poden adquirir a través de la web del comú. El preu de cada sessió és de 5 euros per als infants i 10 euros per als adults.

Comentaris

Trending