Cucurella i Aouraghe declinen l’oferiment per ser secretaris d’Estat d’Economia

Gallardo continua la recerca del substitut de Chato malgrat que per ara no li està resultant gens fàcil

Alexandre Cucurella (esquerra) i Maanan Aouraghe.
Alexandre Cucurella (esquerra) i Maanan Aouraghe.
Ni Alexandre Cucurella ni Maanan Aouraghe. Cap dels dos no assumirà la secretaria d’Estat d’Economia. D’una manera o altra, el ministre de Presidència i Economia, Jordi Gallardo, els va oferir fer-se càrrec del lloc vacant des de la destitució de Salustià Chato. Però ni l’un ni l’altre no han acceptat l’oferiment al·ludint a motius d’ordre personal. Tot i les dificultats per trobar número 2, Gallardo no renuncia a ocupar aquest lloc.

Tant Cucurella com Aouraghe són dues persones molt properes al ministre de Presidència. El primer fa poques dates ja va ser nomenat per Gallardo director de registres de l’àmbit econòmic i societari. De la seva banda, Aouraghe és un dels baluards de l’executiva de Liberals d’Andorra (n’és el tresorer) i sempre ha estat a nivell de partit un home molt proper a l’actual responsable ministerial.

Jordi Gallardo va amb peus de ploma alhora de buscar un recanvi per a Chato, amb qui arran de la sortida del Govern d’aquest s’hauria fins i tot trencat la relació personal estreta que tots dos mantenien. Tot i la negativa rebuda, per partida doble, el ministre continuaria amb la voluntat d’ocupar la secretaria d’Estat que en el repartiment de forces i cadires arran del pacte de Govern entre demòcrates i liberals se li va assignar.

Alexandre Cucurella durant la seva etapa de secretari general de Govern (2009-11).

Relacionat

Gallardo pensa en Cucurella per agafar el relleu de Chato

Comentaris (3)

Trending