Consellers de la minoria encampadana constaten els desperfectes de les filtracions d'aigua que el cònsol nega

Comentaris

Consellers de la minoria encampadana constaten els desperfectes de les filtracions d\'aigua que el cònsol nega
Consellers de la minoria encampadana constaten els desperfectes de les filtracions d\'aigua que el cònsol nega

Dos consellers de l’oposició al comú d’Encamp, el representant de Liberals Independents Jordi Troguet i el component de PS Independents Pere Marsenyach han visitat aquest divendres la sala polivalent del complex socioesportiu de la parròquia. La intenció dels dos consellers era comprovar els efectes de les filtracions d’aigua que hi ha hagut els darrers dies, i que el cònsol, Jordi Torres Arauz, encara avui nega.

Troguet, el també socialdemòcrata Joan Sans i Torres han mantingut les darreres hores una ‘batalla virtual’ a través de les xarxes socials després que l’Altaveu avancés que el desgel sumat a les obres que s’estaven fent per millorar la coberta del complex han facilitat notables filtracions d’aigua a tot l’equipament que han comportat problemes en moltes zones. I especialment a la sala polivalent o poliesportiu. De fet, les activitats que allí s’hi feien i altres que organitza el departament de jovent s’han hagut de reubicar.

Troguet i Marsenyach han pogut comprovar ‘in situ’ com una part del parquet del poliesportiu és ara mateix inservible degut al fet que el material col·locat i que al seu dia va tenir un cost d’uns 90.000 euros s’ha bufat producte de les filtracions d’aigua. Aquesta sala, com a mínim, s’ha hagut de tancar. Les dues formacions representades a la minoria comunal encampadana han lamentat que el comú no expliqui la veritat i que el cònsol perdi el temps en rebatre amb mentides en lloc de buscar la col·laboració de totes les parts implicades per resoldre les incidències de la millor manera possible.

Comentaris

Trending