Commoció però cap afectació entre els andorrans que estan a Sri Lanka

Com a mínim dues parelles i una família amb nens petits estaven visitant l’illa asiàtica immersa en una cadena d’atemptats i ara fan gestions per retornar al Principat tan aviat com puguin

-
-
Com a mínim una família amb nens petits i dues parelles, procedents del Principat, estaven a Sri Lanka quan hi va haver la cadena d’atemptats que ha causat prop de tres-cents morts. Sortosament, ni els uns ni els altres no han patit cap afectació degut als malaurats successos que han donat la volta al món. Ni la família ni les parelles no eren a les zones on hi va haver l’atemptat i, segons fonts d’Exteriors, es troben en perfecte estat però amb una forta commoció conscients del que ha passat a l’illa asiàtica.

Responsables tècnics del ministeri han estat en contacte permanent amb els turistes andorrans a Sri Lanka. Tant els uns com els altres hi feien una estada de plaer i oci. No hi ha residents andorrans a l’illa i encara que podria arribar a ser que hi hagués més gent procedent del Principat en aquelles latituds que no s’haguessin registrat degudament, encara que hores d'ara es veu com a improbable. Els macabres atemptats, que han afectat especialment esglésies cristianes i hotels de luxe de l’entorn de la capital de l’illa de l’Índic, Colombo, sí que haurien causat una forta commoció en els viatgers andorrans.

Segons les fonts consultades, una de les parelles té previst iniciar el viatge de retorn cap a Andorra dissabte, seguint, si no hi ha canvis de darrera hora, el programa establert. L'altra parella vola aquest dimecres mateix. En canvi, la família que també estava de visita per aquells paratges asiàtics tenia prevista la tornada l’1 de maig i ha decidit anticipar-la. Amb el suport a l’hora de fer les gestions oportunes del ministeri d’Exteriors, en el primer vol que sigui possible retornar cap a Europa i cap al Principat ho faran. Si no hi ha canvis, també serà demà quan agafin el vol de tornada.

Comentaris

Trending