Commoció a la policia per l’ingrés a l’UCI d’un sotsoficial

És el segon positiu al cos, que ha vist molt minvades les unitats de trànsit i fronteres

-
-
L’ingrés d’un sotsoficial de policia a la unitat de cures intensives (UCI) de l’hospital ha commocionat tot el cos, que com els altres col·lectius d’uniformats viu amb especial intensitat la crisi del coronavirus. El comandament policial, del grup de seguretat ciutadana i policia de proximitat, estaria en una situació greu però estable. Pendent de l’evolució les properes hores.

És el segon cas positiu, que se sàpiga, que hi ha a la policia. El primer diagnosticat, per la xarxa de contactes que havia mantingut dins el cos els dies anteriors al positiu, ha deixat força minvades les unitats de trànsit i fronteres. Un bon nombre d’agents s’han hagut de confinar per prevenció, i per mirar d’evitar la propagació del virus.

Als bombers, on pel transport sanitari encara hi ha més contacte possible amb eventuals malalts, també hi ha hagut almenys set casos positius, amb un alt comandament també afectat i conseqüentment aïllat. En el cos de salvament i extinció d’incendis són nombrosos també els agents que s’han hagut de confinar per precaució. També hi ha confinats entre els agents penitenciaris encara que de moment no s’ha reportat formalment cap cas positiu.

Comentaris (17)

Trending