Catorze temporers viatgen demà cap a Portugal, d’on en tornaran cinc andorrans

Afers Exteriors ha noliejat el viatge que té com a destinació Porto i que s’emmarca en els treballs per repatriar nacionals que són fora

-
-
Finalment seran catorze els temporers portuguesos que aquest dilluns a les 8 de la tarda sortiran des d’Andorra en destinació Porto. El viatge l’organitza el ministeri d’Afers Exteriors i ha de servir per repatriar des del país veí cinc persones de nacionalitat andorrana. Fa uns dies que s’està treballant en aquest viatge, que si no hi ha cap daltabaix no previsible hores d’ara, està del tot confirmat i disposa de totes les autoritzacions necessàries pels temps que corren.

El ministre de Finances i portaveu del Govern, Eric Jover, ha assegurat que el viatge s’emmarca en els treballs que està fent l’executiu per repatriar aquelles persones nacionals que estan fora del país i hi volen tornar. Alhora, també, per donar suport a persones que contribueixen al teixit econòmic del Principat, com els temporers. En aquest sentit, Jover ha recordat que també s’ha fet un munt de gestions perquè fos possible traslladar cap a Buenos Aires temporers argentins. Aquest vol, però, per ara no ha estat possible.

Com va avançar l’Altaveu, el viatge surt d’Andorra aquest dilluns a les 8 de la tarda, amb les mesures de protecció dels viatgers i de distanciament entre ells. El retorn des de Porto serà dimecres. El viatge de tornada, segons les fonts consultades, està previst que arribi al Principat la matinada de dijous.

Comentaris

Trending