Caiguda en picat de les transaccions immobiliàries

Els béns d'obra nova transmesos durant el segon trimestre baixen el 98%

-
-
Xifres dolentes per a les transaccions immobiliàries durant el segon trimestre de l'any, El valor total dels béns immobles d’obra nova ha disminuït el  99,9% i el valor dels darrers dotze mesos ho ha fet el 84,9% Pel que fa als béns immobles d'obra nova transmesos han baixat el 98,1%. La publicació d'aquestes dades arriba en un moment d'anunci de grans promocions inmobiliàries a preus elevats.

Les transaccions immobiliàries han disminuït un 18% durant el segon trimestre d’aquest any en relació al mateix període de l’any passat. El nombre de béns immobles transmesos durant el segon trimestre del 2019 també ha baixat, en aquest cas en un 29,3%. Totes les categories de béns immobles transmesos han experimentat un descens per sota del 20%.

Aquestes dades, facilitades, aquest dilluns pel departament d’Estadística del Govern, contrasten amb l’auge de noves construccions que s’estan fent, la majoria d’elles de alt nivell i a preus molt elevats. També és especialment rellevant la dada del tipus d’obra nova  ja que els béns immobles d’obra nova transmesos en el segon trimestre del 2019 han disminuït el 98,1%.

Segons el tipus d’obra, el valor total dels béns immobles d’obra nova ha disminuït el  99,9% i el valor dels darrers dotze mesos ho ha fet el 84,9%. Pel que fa al valor dels béns immobles de segona mà, ha incrementat el 34,7% i l’acumulat en els darrers dotze mesos creix el 27,2%. Totes aquestes xifres constaten una caiguda en picat de les transaccions.

 

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending