Blanquer es compromet a reforçar l'ensenyament francès a Andorra

El ministre d'Educació Nacional visita el Lycée i es troba amb la reivindicació d'un grup de professors que es desvinculen de la decisió sindical de no fer mobilitzacions

El ministre d'Educació Nacional de França,  Jean-Michel Blanquer a la seva arribada a l'escola francesa de Ciutat de Valls.
El ministre d'Educació Nacional de França, Jean-Michel Blanquer a la seva arribada a l'escola francesa de Ciutat de Valls.
El ministre d'Educació Nacional francès, Jean-Michel Blanquer s'ha compromès aquest dilluns, durant la seva visita a Andorra, a reforçar el sistema educatiu. Blanquer s'ha reunit amb el cap de Govern, Xavier Espot i amb la ministra d'Educació i Ensenyament Superior, Ester Vilarrubla. Posteriorment ha visitat el Lycée Comte de Foix i l'escola primària de Ciutat de Valls on s'ha trobat amb els directors de centres francesos de primera ensenyança.

A la seva arribada al Lycée, s'ha trobat amb una mobilització d'un grup de professors francesos que s'han desvinculat de la decisió dels sindicats de no dur a terme accions de protesta. Abans un representació sindical ha estat rebuda per membres del gabinet del ministre Blanquer. A la sortida un dels professors s'ha limitat a comentar que "la reunió havia anat bé" però que no farien declaracions fins després de la roda de premsa del ministre que tindrà lloc aquest dilluns a la tarda. El mateix professor ha dit a l'Altaveu que s'han reunir amb la resta de membres dels sindicats i fer una valoració de les propostes.

-Seguirà ampliació-

Etiquetes

Comentaris

Trending