Batusses en família

La policia ha hagut de detenir dos germans, una parella de turistes, i una mare i un fill per agredir-se mútuament en una setmana amb altres casos de violència en l’àmbit domèstic

-
-
La violència en l’àmbit domèstic, ja sigui de naturalesa conjugal o d’altra mena, s’incrementa cada dia que passa. La policia va haver de fer la setmana passada diverses detencions per batusses i baralles entre familiars o persones que habitualment conviuen sota un mateix sostre. De tot plegat, destaca l’arrest de dos germans que s’estaven escalfant i d’una mare i el seu fill, just acabat d’arriba a la majoria d’edat, que també s’estaven pegant. També s’atonyinaven a l’interior d’una habitació d’un hotel una parella.

La primera de les detencions esmentades va ser la matinada de dimarts. A 1/4 de 3, en un domicili particular d’Encamp, dos germans s’estaven discutint fins a arribar a les mans. La policia va cridar l’alto i en aquest marc un dels dos germans, un home resident de 29 anys, va plantar cara als agents i va oposar una forta resistència, motiu pel qual va ser detingut com a presumpte autor d'un delicte de maltractaments en l'àmbit domèstic i contra la funció pública.

El segon cas es va donar la matinada de dissabte. Just a 2/4 de 6 del matí la policia va haver d’acudir a un hotel d’Escaldes on va haver de detenir una dona i un home no residents de 36 i 31 anys respectivament, com a presumptes autors d’un delicte de maltractaments en l’àmbit domèstic, endemés l’home un presumptes delictes d’injúries i resistència greu a funcionaris de policia en l’exercici de llurs funcions. Els cònjuges s’estaven agredint a l’interior d’una habitació.

També dissabte, però ja a les 8 de la tarda, la policia va haver d’intervenir en un domicili particular escaldenc per posar pau entre una mare i un fill. Quan els agents van arribar al pis, mare i fill s’estaven agredint mútuament, motiu pel qual van acabar tots dos detinguts, la dona, de 56 anys, i el fill, de 18. Tots dos residents. També una mare i un fill van protagonitzar un altre incident, en aquest cas, però, a Encamp i dimarts al vespre. Va acabar arrestat el fill, un home resident de 24 anys, per amenaçar i agredir lleument la seva mare.

D’incidents en l’àmbit domèstic o en el marc de domicilis particulars encara n’hi va haver més, durant la setmana passada. Dissabte al matí, per exemple, es va arrestar un noi resident de 19 anys per pegar la parella durant una discussió en el domicili conjugal a Andorra la Vella. I encara aquest mateix diumenge ben al tard, poc abans de la mitjanit, la policia va haver de detenir dos homes -un resident de 18 anys i un no resident de 31-, que teòricament compartien un pis a la capital, per agredir-se mútuament.

 

Comentaris (1)

Trending