Bartolomé i Tudó tiben del carro independent però mirant de reüll al PS a Ordino

Mentre Mortés tanca el pacte amb SDP i Dolsa continua insistint en presentar-se, un grup de ‘joves’ de la parròquia mira de fer una plataforma per plantar cara a l’actual majoria

-
-

L’exconseller comunal Èric Bartolomé i l’actual integrant de la minoria liberal tot i ser independent Sandra Tudó mouen fils per intentar construir una plataforma independent i poder concórrer als comicis del 15 de desembre a Ordino. Encara que no explícitament, aquest projecte tindria el suport i l’aval del Partit Socialdemòcrata (PS). La voluntat d’aquest grup, encara en plena construcció, seria poder confrontar-se amb els hereus de l’actual majoria comunal, és a dir, la llista que encapçalarà Josep Àngel Mortés.

La plataforma el carro de la qual aparentment està tibat per Bartolomé i Tudó però que també tindria el suport, per exemple, d’un altre exconseller comunal com Marc Benazet, està encara en plena confecció. Vindria a ser l’hereva d’aquella llista independent que s’havia de presentar de forma parroquial a les eleccions generals del 7 d’abril i que al final no va reeixir. Després de fallar altres opcions, ja es va posar sobre la taula l’opció que fossin Bartolomé i Tudó els dos primers candidats. Ara es tornaria a donar el mateix escenari.

L’element de distorsió per aquesta plataforma independent -de la qual ja s’hauria despenjat una altra de les promotores de projectes transversals com l’excònsol menor Berna Gaspà- seria la possibilitat que l’excònsol Enric Dolsa acabi fent llista. Els independents amb suport socialdemòcrata voldrien una confrontació directa amb Mortés i el seu nou equip. Dolsa, però, insisteix en voler presentar-se tot i que no acaba d’obtenir els suports que voldria. Aquest anit mateix té una nova trobada.

De la seva banda, el cònsol actual continua confeccionant la seva llista amb un pacte ja pràcticament segellat amb SDP i amb l’actual consellera liberal Eva Choy com més que possible dos de la llista tot i que la integrant de l’actual minoria comunal no es manifesta en cap sentit. Mortés estaria portant ell personalment totes les gestions i negociacions amb la intenció de controlar els tempos i qualsevol moviment.

 

Comentaris (3)

Trending