Baixa de l’autobús i n’acaba sota una roda i traslladada a Barcelona en helicòpter

Una usuària de la línia del bus comunal de la Margineda ha patit ferides molt greus en una cama que l’han obligat a passar pel quiròfan després que el vehicle l’hagi atropellat, posteriorment se l'ha derivat a un centre català

Comentaris

-
-
Una usuària de la línia del bus comunal de la Margineda, resident de 48 anys, ha patit ferides de caràcter molt greu en una cama que l’han obligat a passar pel quiròfan. Per causes que la policia està investigant, la dona, que acabava de baixar de l’autobús, ha acabat atrapada sota la roda del darrere del vehicle, un Scania propietat d’una de les companyies del Principat que fa serveis interns regulars. L’accident ha passat poc abans de les 9 del matí a l’avinguda d’Enclar, a Santa Coloma. A darrera hora de la tarda la ferida ha hagut de ser traslladada a Barcelona en helicòpter, perquè pugui rebre un tractament de les lesions sofertes més acurat.

Segons han explicat fonts coneixedores del succés, la dona havia fet un trajecte amb l’autobús de línia comunal i a l’altura del número 20 de l’avinguda d’Enclar, en una parada que hi ha degudament regulada a la zona, ha baixat del vehicle, amb tant mala fortuna que ha caigut -els investigadors de la policia n’han de determinar els motius- i una cama li ha quedat sota una de les rodes posteriors de l’Scania 114. Malauradament, el conductor del vehicle no se n’ha adonat del fet i ha posat en marxa el bus amb l’infortuni que, aparentment -i sempre deixant clar que hi ha circumstàncies que l’atestat ha d’acabar d’aclarir-, la roda li ha passat per sobre de la cama travada.

A resultes de l’atropellament, l’esmentada extremitat inferior ha patit molt seriosos traumatismes que han obligat els serveis d’emergència a traslladar la donar a l’hospital Nostra Senyora de Meritxell on s’ha hagut d’intervenir quirúrgicament la ferida. La 'destrossa' de l'extremitat era més que notable, segons les fonts consultades, i una vegada reduïda quirúrgicament la lesió, la dona ha estat traslladada a darrera hora de la tarda cap a un centre sanitari de la capital catalana per tal que rebi una atenció traumatològica més especialitzada.

Segons les fonts consultades, els investigadors de la policia haurien de prendre declaració de la dona com ja haurien fet amb el conductor, que en cap cas ha quedat detingut, i al qual, entre altres coses, se li hauria demanat si havia fet el descans reglamentari entre jornades i què l’hauria impedit adonar-se que la usuària havia quedat parcialment sota el vehicle després de baixar-ne.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending