Arcalís i Grandvalira entre les estacions millor valorades pels esquiadors espanyols

El rànquing elaborat per la web Esquiades.com situa l’estació ordinenca en segona posició, només per darrere de Tignes i la de la Vall d’Orient en quarta

-
-

Les estacions d’Ordino-Arcalís i de Grandvalira es troben entre les cinc millor valorades pels esquiadors espanyols. Així es desprèn d’un estudi realitzat entre els clients per la web Esquiades.com. Les instal·lacions de la Vall del Nord ocupen la segona posició, mentre que el domini de la Vall d’Orient es queda en quarta.

L’estudi s’ha realitzat tenint en compte les consideracions de milers d’esquiadors espanyols que van reservar la seva estada a pistes via la pàgina web la passada temporada. Té en compte aspectes com ara l’estat de la neu, la qualitat i l’amplitud de les pistes, els remuntadors, els servies per a famílies i nens, la qualitat i la varietat de l’oferta de restauració, l’atenció del personal o el wifi. Entre les cinc que millor nota han obtingut hi ha les dues andorranes, tot i que el primer lloc és per la francesa de Tignes i Val d’Isère, amb una nota mitjana de 8,6.

Dues dècimes per sota se situa Ordino-Arcalís (8,4), que queda, doncs, com la millor dels Pirineus. I això malgrat que en comparació amb altres de les estacions analitzades, és relativament petita, amb 30 quilòmetres de pistes. Un dels detalls que es destaca és el fet que la seva alçada garanteix poder practicar esquí amb bones condicions de neu fins a finals de temporada. El seu 8,4 és la mateixa nota que la que obté Baqueira-Beret.

Només una dècima per baix està Grandvalira, amb un 8,3. L’estació, de la qual l’estudi destaca que és el segon domini més gran de tota Europa, també deu bona part de la seva excel·lent valoració als serveis específicament centrats en nens. En cinquena posició del rànquing d’Esquiades.com es troben les instal·lacions de Cerler, al Pirineu d’Osca.

Etiquetes

Comentaris

Trending