Andorra Telecom canvia les tarifes de prepagament per captar clients entre els turistes

La companyia treballa en modificar el preu de les modalitats de contracte, tot i que admet que és difícil assolir les ofertes d’operadors espanyols o francesos per estar en un mercat molt més reduït

Seu d'Andorra Telecom.
Seu d'Andorra Telecom. ANDORRA TELECOM

Andorra Telecom canviarà les tarifes que aplica als clients de telefonia mòbil de prepagament. La companyia aposta per una oferta “més àmplia” i “àgil” amb la voluntat d’arribar a més usuaris, especialment aquells que fan un ús més important del servei i els turistes. El portaveu, Carles Casadevall, ha avançat que també es treballa per presentar després de l’estiu modificacions en les tarifes de contracte, tot i que ha admès que és difícil assolir propostes similars de tarifa plana com les existents als països veïns perquè el mercat potencial és molt més reduït.

Casadevall ha desgranat les noves propostes d’una modalitat que, ha recordat, havia patit pocs canvis des del seu inici. La idea és tenir “una oferta més àmplia i adaptada a les necessitats del client”. Per això, a partir del 17 de març, qui tingui targeta de prepagament podrà contractar dues tarifes. En concret, l’S, que per nou euros oferirà 20 minuts de trucada i un giga de navegació durant un més, i l’M, a 19 euros, amb 3 gigues i 60 minuts. El cost es descomptarà del saldo que tingui el client.

A banda, hi haurà més opcions per a les recàrregues: es podrà fer des de 5 a 60 euros, sempre amb quantitats múltiples de 5. A més, cada recàrrega serà vàlida durant un any. A banda, també s’abarateixen altres costos com el de les gigues extra i s’equiparà el cost de les trucades a les dels clients amb contracte.

Actualment, Andorra Telecom té 16.000 clients de prepagament. Tots ells disposaran d’un regal com a promoció d’inici del nou sistema: un giga gratuït per navegar durant un mes.

Casadevall afirma que la nova proposta és "més àgil i dinàmica" i s'adapta "a les necessitats de cada client"

Casadevall ha explicat que “hi havia demanda per part dels usuaris” però també hi ha la voluntat de la companyia d’intentar captar-ne més. “Sobretot estem buscant més clients de fora perquè el mercat nacional és el que és. Volem més turistes que pugui agafar la nostra targeta quan visita el país per les mancances del seu operador dins d’Andorra”, ha comentat el portaveu de la companyia, que calcula en entre 1 i 1,1 milions d’euros la xifra de negoci d’aquesta modalitat. A banda, ha avançat que en els propers mesos tindran l’opció d’una targeta SIM virtual que es podrà contractar abans de venir al Principat.

Des d’Andorra Telecom es treballa per oferir passat l’estiu noves ofertes amb relació a la telefonia mòbil de contracte. Preguntat sobre si això podria suposar l’arribada, per fi, d’una tarifa plana –sense limitacions de minuts- a un preu assequible, similar al que ofereixen les operadores dels països veïns, Casadevall ha apuntat que “estem oberts a tot”, però ha reconegut que és complicat, al seu entendre, arribar a propostes semblants. “El nostre mercat és de 75.000 habitants i, per tant, no podem arribar mai a donar les tarifes d’uns operadors en mercats com França i Espanya, amb més de 40 milions de persones i amb economies d’escala molt diferents de les nostres”, ha manifestat.

En canvi, sí que ha defensat que “la nostra cobertura a dins d’Andorra no té res a veure amb la d’altres països”. A allà, ha explicat, “vas en cotxe i se’t talla contínuament”. En canvi, “a Andorra pots travessar tot el país sense aquest problema. Tenim una cobertura envejable i a tot arreu”.

Justament, ha aprofitat per respondre a les queixes de persones que denunciaven que s’havien connectat amb el senyal de la companyia andorrana tot i estar fora del país, a zones properes de l’Alt Urgell. “El problema no és que donem cobertura fora del Principat; és que els operadors d’aquest país no en donen a aquelles zones i els mòbils s’enganxen a la nostra”, ha comentat.

Comentaris (1)

Trending