Andorra Sobirana tanca territorial a Canillo amb Ricard Riba i Aret Boronat

La formació dirigida per Eusebi Nomen última la candidatura nacional i assegura que té els avals necessaris per a les dues llistes que hores d’ara preveu presentar sense descartar-ne una tercera

-
-
Ricard Riba -que en principi encara podria fer el salt a la circumscripció nacional si es pogués fer algun fitxatge d’última hora- i Aret Boronat encapçalaran la llista territorial d’Andorra Sobirana a Canillo. És la primera candidatura que es dona per tancada del projecte que lidera Eusebi Nomen. La formació ultima la llista nacional que el partit assegura que sense cap dubte presentarà i està treballant per poder donar la sorpresa en alguna parròquia més, encara que amb un escenari relativament complicat hores d’ara.

Tant la llista nacional com la canillenca tindrien ara mateix ja les firmes necessàries, els avals suficients, per poder ser suportades. Riba faria tàndem a Canillo amb una funcionària de llarga trajectòria al comú de la parròquia. L’objectiu és que juntament amb l’exconseller comunal i Boronat, la candidatura la completin en les suplències Christian Prats, Jaume Homs i Toni Feliu. És la primera llista pràcticament completa que s’anuncia a Canillo mentre demòcrates i social-liberals continuen treballant per acabar de polir les seves.

Mentrestant, per a la candidatura nacional, Andorra Sobirana comptaria en principi amb tots els efectius. Queda, però, aclarir els llocs que ocuparan tots els integrants. Es preveu que abans de dilluns tot estigui tancat i barrat. De fet, la formació voldria presentar les llistes i les signatures durant la jornada de dilluns per poder evitar ensurts de darrera hora i poder esmenar possibles mancances.

Comentaris

Trending