Andorra participarà a l'exposició universal de Dubai

El cost serà de 150.000 euros i el país amfitrió financia les altres despeses

El recinte que acollirà l'expo a Dubai.
El recinte que acollirà l'expo a Dubai.
El Govern ha aprovat la participació d’Andorra a l’Exposició Universal de Dubai, que tindrà lloc entre el 20 d’octubre del 2020 i el 10 d’abril del 2021, després de rebre la invitació del govern dels Emirats Àrabs Units (EUA). El Principat no participa en una fira de l’Oficina Internacional d’Exposicions des de Saragossa 2008.

Andorra tindrà un pavelló de dues plantes, la primera de les quals, de 220 metres quadrats, es destinarà a les exhibicions i mostres, mentre que la segona, de 90 metres quadrats, acollirà les oficines i sala de reunions. Està construït i cedit gratuïtament al Govern per l’organització de l’esdeveniment, que també posa a disposició dels països participants els serveis de telecomunicacions i electricitat, així com els serveis de manteniment, neteja i seguretat de les instal·lacions.

L'organitzaciò finança el muntatge del contingut del pavelló o el transport a l’inici i final dels materials de l’exposició

A més, els EUA finança el muntatge del contingut del pavelló (interior i exterior); el transport a l’inici i final de l’esdeveniment dels materials de l’exposició; els viatges, dietes i allotjaments per a l’assistència a totes les reunions internacionals preparatòries; 9 viatges d’anada i tornada pel comissari general i el seu equip; i l’allotjament i dietes del comissari general i de la direcció del Pavelló i equip durant tota la durada de l’exposició. L’organització també assumeix el cost dels transports a banda d'altres despeses per un total de 1,5 milions de dolars (1,39 milions d'euros).

D'aquesta manera, i segons ha explicat el ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo, Andorra pagarà 150.000 euros per ser present a Dubai.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending