Andorra la Vella allarga la preinscripció als espais lleure per al curs vinent

El termini s'amplia fins el 30 d'abril i es pot efectuar per correu electrònic

-
-
El comú d'Andorra la Vella ha ampliat fins el 30 d'abril el termini de preinscripció per al Casal d’infants El Llamp i la Ludoteca de Santa Coloma per al curs 2020-2021. Donada la situació actual, amb les mesures activades per evitar la propagació de la Covid-19, el tràmit es pot fer de manera telemàtica per evitar el desplaçament físic al servei de Tràmits. El formulari de preinscripció es pot descarregar a través de la pàgina web dels serveis d'infància i fer-lo arribar a través del correu electrònic del departament de Social (social@comuandorra.ad).

El servei de guarda d'infants s'adreça als infants escolaritzats a maternal o primera ensenyança de qualsevol sistema educatiu. Aquest curs escolar El Llamp dona servei a una mitjana de 142 infants, mentre que la Ludoteca de Santa Coloma té una ocupació mitjana de 90 infants.

Els espais de lleure tenen un objectiu doble: fomentar l’educació integral dels infants mitjançant el joc i donar suport a les famílies per poder conciliar la vida laboral i la familiar. La Ludoteca obre al matí a les 7.45 a les 9 hores per fer l’acompanyament dels infants als matins, mentre que a la tarda ofereix servei des de la sortida de l'escola i fins a les 20.30 hores. El casal d’infants El Llamp funciona després de l’horari escolar i fins a les 20.30 hores i els dissabtes al matí sota demanda.

D'altra banda, i de la mateixa manera, les famílies que vulguin fer la preinscripció per a alguna de les dues escoles bressol comunals, Conxita Mora Jordana o la de Santa Coloma, també poden fer-ho descarregant el formulari a www.andorralavella.ad/serveis/infancia i tramitant-lo al departament de Social via correu electrònic.

Etiquetes

Comentaris

Trending