Andorra Airlines enllaçarà el Principat amb Madrid, París, Porto i Palma a partir de l'abril

Comentaris

Andorra Airlines enllaçarà el Principat amb Madrid, París, Porto i Palma a partir de l\'abril
Andorra Airlines enllaçarà el Principat amb Madrid, París, Porto i Palma a partir de l\'abril

Andorra Airlines, la companyia presidida per l’exregidor del PP a Sabadell Jorge Soriano, implicat en el ‘cas Mercuri’ de corrupció política, començarà a volar a l’abril des de la Seu fins a Madrid, Palma, Porto i París (Charles de Gaulle) una vegada per setmana. Els bitllets costaran entre 102 i 214 euros per trajecte i l’empresa preveu moure 24.000 usuaris durant aquest 2016. En una segona fase d’expansió, la companyia pretén enllaçar l’aeroport Andorra-la Seu amb Alemanya, Bèlgica, Itàlia i Holanda. 

Andorra Airlines, que s’ha presentat oficialment aquest matí al Centre de Congressos d’Andorra la Vella, confia que aquest nou trànsit de viatgers contribuirà a la dinamització econòmica d'Andorra i de la resta del Pirineu. En una primera fase , la companyia operarà amb un servei de lloguer d'avions per oferir els vols inicials amb la vista posada a finançar l'adquisició d'avions dels models d'última generació de ATR42 i ATR72 amb una capacitat que oscil·la entre els 40 i els 70 passatgers.

Els bitllets es comercialitzaran a través de la plataforma Amadeus quan estigui implantat el sistema de venda. La companyia també està negociant acords de comercialització mitjançant les principals plataformes. Andorra Airlines preveu unes 500 operacions d'enlairament i aterratge en un primer any, el que representa una estimació aproximada de 24.000 usuaris al llarg del 2016.

Les rutes d'Andorra Airlines es dirigeixen tant al públic que viatja a Andorra per negocis com a les famílies que volen fer una escapada o unes vacances als Pirineus . La companyia també pretén ser la millor alternativa per als més de 70.000 habitants del Principat d'Andorra que vulguin viatjar ràpidament a Espanya, Portugal i França.

D'altra banda, els vols des de París i Porto contribuiran a fer d’Andorra, segons la companyia, una destinació més competitiva per anar a esquiar . Des de Madrid , Andorra Airlines espera omplir els avions amb una barreja de turistes i desplaçaments de negocis . La venda es realitzarà tant per bitllets regulars com per a vols xàrter .

Durant la temporada d'hivern 2016-2017 s'arribarà al màxim potencial de vols en una primera fase i es planteja aquesta primera etapa de final d'hivern 2016 , Setmana Santa i estiu com el moment de posada en marxa dels primers vols regulars i acords comercials de l’empresa.

Suport institucional 

Les noves rutes seran una realitat gràcies a la col·laboració d'Andorra Airlines amb el Govern d'Andorra i la Generalitat de Catalunya, que és la gestora de l'Aeroport d'Andorra-La Seu. Dins d'aquests acords destaca el suport per facilitar els permisos perquè cada vol tingui connexió amb la Seu d’Urgell i el Principat a través d'un servei d’autobusos llançadora.

El president executiu de la companyia és Jorge Soriano i la vicepresidenta, Heloísa Oliveira . Els accionistes ja treballen en nous acords comercials i en la recerca de finançament per ampliar les rutes aèries un cop s'hagi consolidat l'oferta actual. En els propers mesos es preveu una ampliació de capital i l'entrada d'inversors que permetin la compra d'avions propis i l'ampliació del nombre de rutes.

Comentaris

Trending