Amadeu Rossell entra amb força en les travesses per liderar CC en les properes comunals

Allunyat de la primera línia política arran de les diferències sorgides a Liberals davant el procés electoral del 7-A, l’exconseller comunal i general no veuria malament ser candidat a cònsol

-
-
Si té prou suports, si fa el consens en l’entorn de centre-dreta ampli que es mou al tomb de Ciutadans Compromesos (CC), Amadeu Rossell pot esdevenir un ferm candidat a ser candidat a cònsol major de la Massana. El seu nom ja sona amb força en l’esmentat entorn, que té clar que no es pot deixar perdre Rossell per a la política i veu com l’opció comunal seria una clara forma de repescar-lo. I malgrat que queda temps -pels tempos andorrans- i es manté en un discret segon pla, Rossell no veuria malament la possibilitat d’encapçalar el projecte.

Rossell no és l’únic nom que hi ha damunt la taula, però sí que pot ser un nom amb molta requesta, tingui qui tingui al costat o al davant, amb persones com Sergi Balielles o Olga Molné que molt probablement el podrien acompanyar. Conseller comunal de finances entre el 2004 i el 2009, va ser aquell any escollit conseller general per Coalició Reformista. Després, Rossell va ser actiu clau en el manteniment i recuperació del Partit Liberal, essent el secretari general fins poc abans de les eleccions del 7-A.

Crític amb la gestió de DA, és dels que no ha vist gens clar l'acord governamental subscrit pels liberals alhora que tampoc ha volgut escoltar oferiments per ser ambaixador

I és aquest darrer procés electoral el que l’ha fet apartar una mica de l’àmbit polític. Més centrat en tasques personals, professionals i empresarials, Rossell manté, però, un peu i una orella sempre ficades en l’arena política. Crític amb algunes de les decisions adoptades pel seu partit abans i després de les darreres eleccions generals, va tenir clar que no s’enfrontaria al seu amic Carles Naudi cara a cara tot i fer una intensa feina de rereguarda en pro de la candidatura formada per Judith Pallarès i Vicenç Alay.

Molt crític amb la gestió governamental feta per DA, no és precisament dels que hagi agradat el pacte liberal amb demòcrates, però ara, a nivell comunal, pot facilitar la feina. Rossell segurament se sentiria còmode amb una candidatura que unirà les tres forces que estan actualment al capdavant del Govern i que, al cap i a la fi, són les que aglutinen l’entorn polític massanenc en què de forma natural sempre o gairebé sempre s’ha mogut, poc a molt, l’empresari.

Alhora, des del partit liberal i des de CC seria la forma de tornar-lo a enrolar en l’activitat política després que l’oferiment no ben bé oficial però sí seriós de poder assumir alguna ambaixada no resident no va fructificar perquè Rossell pràcticament ni tan sols va voler escoltar la proposta. Ara, si els negocis i la família li deixen marge suficient i hi ha prou consens al seu tomb o prou clam per empènyer-lo, és una de les cartes més significatives que tindrà sobre la taula CC-L’A-DA.

Comentaris (11)

Trending