Alliberats després de 14 mesos de presó provisional en trobar-los més de mig quilo de marihuana a l’hotel

Els dos nois, andorrans i de 20 anys ara, van ser detingut l’octubre de l’any passat després de causar un altercat a l’habitació on s’allotjaven 

-
-
Dos joves andorrans de 20 anys han sortit del centre penitenciari amb diverses mesures cautelars imposades després de gairebé 14 mesos de presó preventiva. Als nois se’ls va detenir a finals d’octubre de l’any passat en l’hotel on passaven la nit després que arran d’un altercat que van protagonitzar a l’habitació on s’estaven se’ls acabés localitzant més de mig quilo de marihuana. El comportament dels dos nois durant el seu internament no hauria estat tampoc el més adequat, fet que ha suposat que la seva reclusió s’hagi allargat més del compte.

Els dos joves van ser detingut a primera hora (a les 6 i a 2/4 de 8 respectivament) del matí del 27 d’octubre de l’any passat. La policia va haver d’acudir a un hotel del país alertada pels seus responsables perquè en una habitació hi havia aldarulls i se’n desprenien clares evidències que algú estava fumant ‘maria’ sense cap mena de vergonya. Només arribar, els agents que van fer la intervenció van constatar una forta olor a marihuana, motiu pel qual es va qüestionar l’ocupant de l’habitació si era consumidor i/o tenia algun tipus de producte estupefaent.

El jove, que posteriorment acabaria detingut, va lliurar una bossa i un got de plàstic que contenien 319 i 5 grams de marihuana. La marihuana que hi havia a la bossa estava disposada en dotze bosses més petites i amb dimensions similars, presumiblement per a la seva venda. Mentre es controlava el primer jove, va arribar a l’hotel l’altra persona que s’hi allotjava. També va reconèixer estar relacionat amb la marihuana en va lliurar quatre grams que duia a la butxaca del pantaló.

Vista la quantitat important de droga lliurada, els agents van procedir immediatament a realitzar un registre a l’habitació amb un gos ensinistrat en la recerca de més producte estupefaent, i aquest va marcar la presència de més marihuana (267 grams més), en l’interior d’una nevera. En total es van comissar 595 grams de marihuana i es van detenir els dos joves, que la mateixa nit d’aquell dissabte 27 d’octubre, després de passar a disposició judicial, van ingressar al centre penitenciari.

I s’hi han estat fins aquest dijous, quan han estat alliberats de manera provisional i amb diverses mesures cautelars. Així, segons les fonts, els joves han pogut sortir en constatar que tenen un treball a realitzar. Alhora, no poden contactar entre ells i, a més a més, durant una temporada que no ha transcendit hauran d’estar-se les nits a casa, perquè seran controlats i si incompleixen aquesta mesura podrien haver d’ingressar novament a la presó.

Comentaris

Trending