Alliberada la suposada meretriu que regentava un pis a Escaldes després de deu mesos de reclusió

La dona, de nacionalitat ucraïnesa, va ser detinguda a final de març de l’any passat juntament amb un veí de Sant Julià amb qui havia estat casada i que també va ser processat per la causa

-
-
La dona detinguda a final de març acusada de regentar un pis a Escaldes, a l’avinguda Fiter i Rossell, on suposadament s’hi exercia la prostitució ha estat alliberada de manera provisional després de pràcticament deu mesos d’empresonament a la Comella. Ucraïnesa de 44 anys feia un any aproximadament que residia al Principat quan va ser arrestada i s’havia casat amb un veí de Sant Julià que també va ser detingut en el marc de la denominada ‘Operació Senyal’.

La presumpta meretriu -de fet, ella mai no ha negat que gestionés un negoci de prostitució tot i assegurant que les dones que es prostituïen ho feien ben lliurement i amb un pacte previ sobre el que cobrarien- hauria sortit del centre penitenciari divendres a la tarda en considerar-se que hauria complert el temps de presó al qual eventualment se la podria condemnar de manera ferma. Per ara no ha estat jutjada i tampoc no ha transcendit si en recobrar la llibertat se li van imposar algun tipus de mesures cautelars. L’home amb qui hauria estat casada -per conveniència i interès, segons sospitaven els investigadors- també estat processat per la mateixa causa.

De 43 anys i amb un any de residència aproximada al país llavors, la processada va ser detinguda el 27 de març de l'any passat acusada d’afavoriment de la prostitució, tràfic d’éssers humans amb la finalitat d’explotació sexual, proxenetisme, blanqueig de diners i matrimoni simulat

L’ara alliberada va ser acusada, entre altres, d’afavoriment de la prostitució, tràfic d’éssers humans amb la finalitat d’explotació sexual, proxenetisme i blanqueig de diners. Aquest darrer delicte que se li va atribuir tenia a veure amb una societat que la processada titularitzava al Principat. Suposadament, la dona hauria posat en marxa el ‘negoci’ en un pis de la Massana i després es va traslladar a Escaldes, enfront de l’accés a l’hospital. A Andorra la dona hi tenia la mare i un fill menor d’edat. Els serveis socials del Principat es van haver de fer càrrec dels dos. Quan va esclatar l’operació també es va controlar, com a víctima, una de les exercents de la prostitució. 

Contra el criteri de la instructora inicial de l’afer i a petició de la fiscalia, l’octubre passat es van citar a declarar en qualitat de testimoni diversos dels clients del local de prostitució, que els investigadors van recopilar a partir del control de comunicació dels tres telèfons que usava la meretriu ara alliberada i d’alguna que altra relació que es va trobar en els registres domiciliaris -el pis on s’exercia la prostitució i l’habitatge on vivia la dona- que es van fer en el marc de la investigació.

La dona, experimentada i amb desimboltura, ha defensat sempre la licitud de l’activitat que promovia. Durant el temps de reclusió, segons les diverses fonts consultades, la processada ha mostrat un comportament força agrest no s’ha estat de mostrar la seva contrarietat contra moltes de les decisions judicials que l’afectaven o de repartir llenya entre les institucions i diverses autoritats del Principat.

Alguns veïns de l'edifici Avet Verd estaven molestos amb certs 'visitants desconeguts' però mai no van pensar el 'negoci' que hi havia en un dels pisos del bloc.

Relacionat

Expectació i incredulitat per la crida a declarar dels clients de la casa de cites d’Escaldes
Una de les línies telefòniques contractades per la meretriu va portar els investigadors a un edifici de l'avinguda del Ravell de la Massana.

Relacionat

El negoci de prostitució desmantellat a Fiter i Rossell s’havia iniciat a la Massana
-

Relacionat

La suposada ‘madame’ de Fiter i Rossell va arribar al país per reagrupament familiar
Alguns veïns de l'edifici Avet Verd estaven molestos amb certs 'visitants desconeguts' però mai no van pensar el 'negoci' que hi havia en un dels pisos del bloc.

Relacionat

Clients amb la cua entre cames
-

Relacionat

La Batllia empresona la suposada ‘madame’ i allibera el segon detingut pel cas de prostitució d'Escaldes

Comentaris (3)

Trending