Alcobé s'acomiada dels funcionaris augurant l'èxit de la reforma de la Funció Pública

Comentaris

Alcobé s\'acomiada dels funcionaris augurant l\'èxit de la reforma de la Funció Pública
Alcobé s\'acomiada dels funcionaris augurant l\'èxit de la reforma de la Funció Pública

El fins ara ministre d’Administració Pública, Transports i Telecomunicacions, Jordi Alcobé, ha deixat el ministeri augurant que la reforma de la Funció Pública serà exitosa i permetrà una millora notable i essencial en les condicions amb què treballen els empleats públics. Alcobé s’ha acomiadat dels funcionaris amb un correu electrònic en el qual els explica que la reforma de l’administració anirà endavant i els avança que en breu seran un objecte d’un qüestionari per anar recopilant dades.

El mail que els funcionaris han trobat de bon matí els comunicava -era un recordatori, més aviat- que divendres havia comunicat la seva dimissió com a ministre d’una cartera que des de principi d’any havia incorporat sota el seu aixopluc la secretaria d’Estat de la Funció Pública. Més enllà de mostrar “l’honor i el privilegi” d’encapçalar durant un any i mig el ministeri que ara deixa i d’agrair “el suport i la confiança rebuda de totes les persones amb les qui he tingut l’oportunitat de col·laborar”, el polític i economista canillenc també fa un repàs a “un dels projectes en curs”.

Parla, evidentment, de la reforma de la Funció Pública. “Un projecte que, gràcies al treball iniciat, seguirà el seu curs amb l’objectiu que sigui una realitat a final del primer semestre del 2017 amb la proposta d’una nova llei.” Alcobé repassa algunes de les eines que s’estan emprant per fer el treball de camp, com ara “la recent pàgina web creada a aquest efecte per informar de l’avançament del projecte, i on tots hi podeu aportar els vostres comentaris i suggeriments, així com un proper qüestionari a tots els treballadors de l’administració, a més de les nombroses entrevistes ja realitzades, seran molt útils per efectuar un bon diagnòstic i les consegüents propostes de millora”.

Per tot plegat, el fins ara titular de la cartera que incloïa la Funció Pública afirma estar “convençut que fruit d’aquest treball, el col·lectiu de persones de l’Administració Pública disposaran de noves eines, més adaptades a les necessitats, per desenvolupar les competències i trobar un entorn més gran d’oportunitat dins de l’Administració andorrana”.

Comentaris

Trending