Aigua per al gos: la nova oferta d’alguns comerços

Les altes temperatures dels darrers dies i la consciència que cada cop més persones passegen amb la mascota empeny establiments a posar pots a la porta perquè el ca pugui beure

-
-
Hi ha qui al peu de la porta, a la façana de casa, hi té una ampolla d’aigua, una garrafa. Hi havia la brama, el convenciment general, que la presència d’aquests elements foragitava els gossos i evitava pixarades imprevistes i no volgudes a les parets. La ‘nova moda’ canvia lleugerament de model i, de manera molt important, de tarannà: diversos establiments comercials, especialment en zones de trànsit de vianants, han col·locat els darrers dies recipients amb aigua a tocar de l’aparador perquè les mascotes hi puguin beure.

Les altes temperatures dels darrers dies i la consciència que cada vegada més persones passegen amb habitualitat i a qualsevol hora amb el gos, amb la mascota, han portat alguns empresaris ‘amics’ dels animals a dipositar a tocar de la porta d’entrada de l’establiment un ‘tupper’ o un altre ‘dispositiu’ amb aigua i, normalment, de manera més o menys visible, s’anuncia amb un rètol la finalitat dels recipients. Des d’immobiliàries a botigues de roba passant per alguna joieria, a la nova oferta per a potencials clients s’hi afegeixen moltes tipologies diferents d’establiments comercials, de negocis.

 

Etiquetes

Comentaris (5)

Trending