El recapte de la Creu Roja recull més de deu tones de productes

El director de l’ONG, Jordi Fernández, valora de forma molt positiva el resultat de la iniciativa i “la gran implicació” de la societat andorrana

Voluntaris de Creu Roja agafen productes que els entrega un home.
Voluntaris de Creu Roja agafen productes que els entrega un home. CREU ROJA

“Brutal”. “Increïble”. A Jordi Fernández, director de la Creu Roja, no li venien al cap altres paraules a l’hora de fer balanç del segon recapte organitzat per l’ONG. Sense cap dubte s’ha de qualificar de tot un èxit. Més de deu tones d’aliments i altres productes s’han recollit en els punts ubicats en 18 centres comercials o supermercats del Principat. “Hi ha hagut una gran implicació de la societat andorrana”, ha destacat.

El recapte s’ha fet al llarg de tot el cap de setmana a establiments del país. Es volia aconseguir productes alimentaris però també d’higiene personal i de la llar. “La valoració és increïble”, ha afirmat Fernández, tot remarcant, en primer lloc, “l’orgull d’haver pogut aplegar fins a 120 voluntaris”. En segon lloc, no dubtava en definir com a “brutal” el desenvolupament de les dues jornades.

Dues voluntàries a un dels establiement que participen en la campanya.

Relacionat

Bon ritme en l’inici del recapte de la Creu Roja

“Hem superat les tones que vam aconseguir al juny. Més de deu... i encara no hem acabat”, ha explicat a Altaveu el responsable de l’ONG. A més, ha valorat de forma especialment positiva el fet que s’ha aconseguit molt material de tots dos tipus de productes que es volien: aliments, per una banda, i material de neteja personal i de la llar, per l’altre.

“La gent hi col·labora. Hi ha una gran sensibilitat”, ha manifestat Fernández, que ha volgut explicar un fet que ha viscut personalment. “Al Caprabo d’Illa Carlemany, ha anat una senyora, ha omplert tot un carro i ens l’ha donat. Ha anat expressament a fer-ho”, ha relatat, tot destacant que, a més, “no és una anècdota aïllada” sinó que “demostra el grau d’implicació de la societat andorrana”.

Es tracta del segon recapte que fa l’entitat, després del que es va impulsar al juny. I, és necessari, es faran més. “Tant de bo no sigui necessari, però la botiga solidària la mantindrem fins que faci falta”, ha comentat Fernández.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending