Bon ritme en l’inici del recapte de la Creu Roja

Els voluntaris treballen en fins a 18 establiments del país per recollir productes alimentaris, d’higiene i de neteja

Dues voluntàries a un dels establiement que participen en la campanya.
Dues voluntàries a un dels establiement que participen en la campanya.

Des de primera hora del matí està en marxa a diversos supermercats i centres comercials del país el recapte organitzat des de Creu Roja amb la voluntat de poder abastir a aquelles persones que, en gran part per culpa de la crisi del coronavirus, afronten una situació social greu. Fins a 18 establiments col·laboren en la iniciativa, que s’allargarà durant tot el cap de setmana i com aconseguir productes alimentaris i també d’higiene i de neteja.

Voluntaris de l’ONG recullen el material que els clients dels diferents supermercats el porten. Per ara, hi ha un bon ritme de donacions, tot i que, a diferència de les campanyes anteriors, no es pot comptar amb les aportacions que sempre feien els visitants, que no poden arribar al país per culpa de les restriccions als territoris veïns.

En tot cas, als diferents establiments es va acumulant el material recollit. Per un costat, es demanen productes alimentaris com olis, conserves o llet. També cal material d’higiene i de netja de la llar. Tot el que es recolli s’enviarà a la botiga solidària que es troba a Andorra la Vella (avinguda de Santa Coloma 41-45).

La Creu Roja ha disposat dos voluntaris a cada establiment col·laborador. A banda, al llarg del cap de setmana tres equips logístics aniran recollint el material i el traslladaran a les dependències de l’ONG, o un altre grup el rebrà i farà l’inventari. La distribució es farà posteriorment a través de les xarxes de suport de cada parròquia o bé via la mateixa entitat.

És la segona campanya de recollida organitzada aquest any. La del juny va aconseguir fins a 8,5 tones de productes.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending