A punt el pla de sensibilització per a la igualtat de gènere als centres educatius

La ministra Judith Pallarés presideix la Comissió Nacional de Prevenció de la Violència de Gènere i Domèstica

Comentaris

Un moment de la trobada a l'edifici del Prat del Rull.
Un moment de la trobada a l'edifici del Prat del Rull. SFGA

Fer efectiva la igualtat de gènere en el món educatiu. Aquesta és una de les tasques més rellevants que es planteja la Comissió Nacional de Prevenció de la Violència de Gènere i Domèstica (CONPVGD). Almenys pel que fa a la reunió que hi ha hagut aquest dijous. En la trobada, presidida per la ministra d’Afers Socials, Joventut i Igualtat, Judith Pallarés, s’han tractat diversos aspectes vinculats a l’escola.

En la trobada s’ha fet balanç del treball dut a terme en la primera meitat d’aquest any, com ara les formacions específiques dirigides per l’àrea de Polítiques d’Igualtat i la implementació de la guia de col·laboració i els protocols d’actuació en casos de violència de gènere i domèstica per a multiplicitat de sectors.

En matèria educativa s’han valorat positivament els tallers realitzats als centres educatius del país durant aquest curs escolar, que s’han centrat en la violència de gènere, l’assetjament escolar i la igualtat. En aquest mateix àmbit, s’ha fet una previsió de les accions encaminades al nou curs escolar i la implementació del Pla de sensibilització per a la igualtat de gènere als centres educatius.

La CONPVGD està encapçalada pels ministres d’Afers Socials, Joventut i Igualtat (la citada Pallarés amb el suport de Teresa Milà), i de Salut (Albert Font, amb l’acompanyament d’Helena Mas), i compta amb representats dels ministeris d’Economia (Èric Bartolomé), Justícia i Interior (Joan León), Educació (Marie Pagès), i Afers Socials (Joan Carles Villaverde), així com del la policia (Jordi Moreno, director del cos) i de l’administració de Justícia (ha acudit a la reunió la batlle Nàdia Alís) i de fiscalia (l’adjunt Ivan Alís ha estat a la trobada).

Etiquetes

Comentaris

Trending