El PS pregunta pel temps d’espera en la resolució de les sol·licituds fetes a la Conava

La consellera general ha sol·licitat saber quin és el nombre actual de persones que estan pendents de l’avaluació i valoració de la seva discapacitat

La consellera general socialdemòcrata, Judith Salazar.
La consellera general socialdemòcrata, Judith Salazar. PS

La presidenta suplent i consellera general del grup parlamentari socialdemòcrata, Judith Salazar, ha entrat una pregunta escrita a Sindicatura en relació al diagnòstic i valoració de la discapacitat que fa la Comissió Nacional de Valoració, més coneguda com a Conava. Salazar ha sol·licitat conèixer el nombre de persones que es troben a l’espera de l’avaluació i valoració de la seva discapacitat per part de la Conava.

La consellera socialdemòcrata demana també quina és la mitjana de temps fins que aquesta Comissió nacional els hi dona resposta, ja que, per les informacions rebudes, l’espera actual és “anormalment” llarga, de fins i tot períodes de diversos mesos.

La Conava  és l’òrgan nacional de caràcter tècnic i públic encarregat de valorar les persones susceptibles de patir algun tipus de discapacitat i determinar el seu accés als programes i/o serveis així com a les prestacions adreçades al col·lectiu de les persones amb discapacitat. Obté la condició de persona amb discapacitat, aquella que, una vegada valorada per la Conava obtingui un grau de menyscabament del 33% o superior.

Comentaris (3)

Trending