El projecte participatiu del Fòrum per conèixer la situació dels joves rep un xec de Govern

L’altra proposta que ha rebut una subvenció del departament d’Afers Socials ha sigut el festival ‘Canòlich Music’

Entrega del xec als representants del Fòrum de la Joventut.
Entrega del xec als representants del Fòrum de la Joventut.

El Govern, a través del departament d’Afers Socials, va fer entrega ahir de dos xecs per donar un ajut a dos projectes del país que se centren en els joves i en millorar certs aspectes de les seves vides. El primer d’ells ha sigut per al Fòrum, que treballa actualment en un procés participatiu per tal de fer un observatori de les conductes i necessitats dels adolescents d’Andorra. El segon s’ha destinat per al festival ‘Canòlich Music’, destinat a la introspecció i el coneixement d’u mateix.

El Fòrum va rebre ahir un dels dos xecs que ha atorgat Govern per al seu projecte de “metodologies innovadores en participació juvenil”. Concretament, el que subvencionarà aquesta quantia serà les diverses xerrades i formacions que s’han portat a terme a tots els punts joves del país. Segons explica Oriol Servera, un dels encarregats del projecte, “hem escollit aquests locals perquè són qui millor coneixen la parròquia i com es mouen els adolescents allà”.

Per portar a terme aquest projecte el Fòrum es va posar en contacte amb tots els centres educatius del país, així com amb Govern, “per poder organitzar la gent a nivell territorial”. Aquesta subvenció, a més, també permetrà que la Fundació Marianao, que els ha assessorat en el seu procés de reformulació, continuï treballant amb ells. Properament es passarà a la segona fase, que serà el treball de camp, “tenim una desena de joves que participaran i estem acabant de captar més”.

D’altra banda, el segon ajut s’ha atorgat a ‘Canòlich Music’, una cita que busca reunir als joves per escoltar música que s’adapti a valors positius de la vida. Les encarregades d’entregar els xecs van ser la ministra d’Afers Socials, Joventut i Igualtat, Judith Pallarés, i la Secretària d’Estat, Teresa Milas.

 

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending