Nou equipament del MoraBanc per lluitar contra la violència envers les dones

La campanya ‘Mai Por 25N’, en col·laboració amb el ministeri d’Afers Socials, busca traslladar a la població el missatge de lluita contra aquesta xacra

La ministra d’Afers Socials, Joventut i Igualtat, Judith Pallarés, i el president del MoraBanc, Gorka Aixàs.
La ministra d’Afers Socials, Joventut i Igualtat, Judith Pallarés, i el president del MoraBanc, Gorka Aixàs. Govern d'Andorra

El Bàsquet Club MoraBanc Andorra i el ministeri d’Afers Socials, Joventut i Igualtat han col·laborat per lluitar contra la violència envers les dones. El club lluirà un nou equipament de color rosa i lila, emmarcat en la campanya ‘Mai Por 25N’, per traslladar a la població el missatge de lluita contra aquesta xacra.

Amb motiu del 25 de novembre, el Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones, l’executiu i el club han engegat aquesta campanya que serà visible a través del nou equipament. Sota el títol ‘Nosaltres lluitem contra la violència envers les dones. T’hi apuntes? #MaiPor25N’ es dóna continuïtat a la que es va fer al 2017.

Aquest any, la campanya se centrarà en l’equipament, que serà de color rosa i lila i que lluiran els jugadors. D’aquesta manera, es vol donar visibilitat a les accions per la igualtat de gènere i la prevenció de la violència de gènere. Aquest conjunt es farà servir per primera vegada al partit entre el MoraBanc i l’UCAM Múrcia, el pròxim dissabte 13 de novembre.

Comentaris (3)

Trending