El MoraBanc Andorra aporta 10.000 euros al projecte d’Unicef al Bhutan

Club i ONG ja treballen en diferents accions solidàries que es volen desenvolupar aquesta temporada, totes elles adaptades a la situació provocada pel coronavirus

Marta Alberch, directora d'Unicef Andorra, i Gorka Aixàs, president del MoraBanc.
Marta Alberch, directora d'Unicef Andorra, i Gorka Aixàs, president del MoraBanc. MORABANC ANDORRA

El MoraBanc Andorra ha lliurat a Unicef Andorra el donatiu aconseguit gràcies a totes les accions solidàries organitzades durant la passada temporada i que s’engloben en l’acord de col·laboració que les dues entitats van signar l’octubre de 2015. En total, l’ONG ha rebut 10.000 euros, que es destinaran al projecte que es porta a terme a Bhutan per millorar l’accés a una educació inclusiva i de qualitat als infants amb discapacitat.

L’acció principal, base d’aquesta aliança, és lluir el logotip d’Unicef a les samarretes d’escalfament de l’equip. Tot i això, n’hi ha més, com ara el partit Champions for Unicef jugat per polítics, periodistes i representants de la societat andorrana i pels jugadors del primer equip amb esportistes d’altres modalitats.

Els 10.000 euros també surten de la venda de marxandatge, de la recaptació íntegra del partit que el MoraBanc Andorra va jugar amb el Mombrus Obradoiro o la Pedalada Solidària CapiCor per la Infància, que es va fer amb el suport de Caldea i diferents comuns i amb la participació de 120 ciclistes. Els diners es destinaran al projecte que l’ONG impulsa al Bhutan i que té com a objectiu millorar l’accés a una educació inclusiva de qualitat als infants amb discapacitat.

Tant club com ONG han deixat clar que volen continuar aquesta col·laboració. De fet, ja es preparen accions solidàries al llarg de la temporada 2020-2021 i que tindran en compte la situació de “nova normalitat” que està provocant la pandèmia de la Covid-19.

Etiquetes

Comentaris

Trending