Jover acusa el PS de ser “exageradament populista” i de vendre “fum” amb l’habitatge

El portaveu rebat els “atacs personals que es desprestigien per ells sols” i defensa “el pragmatisme” del Govern i de la majoria amb “un problema que ens ocupa i ens preocupa”

Jover, Benazet i Riva entrant a la sala de premsa aquest dimecres.
Jover, Benazet i Riva entrant a la sala de premsa aquest dimecres. SFGA/ C.ESTEVE

El portaveu del Govern, Eric Jover, ha respost amb duresa les acusacions fetes des del Partit Socialdemòcrata a l’hora de valorar la política d’habitatge de l’executiu i dels grups parlamentaris que li donen suport. El també ministre de Finances ha acusat Pere López de ser “exageradament populista” en aquesta matèria. També l’acusat de “vestir de fum” les esmenes presentades al pressupost en les quals proposava destinar els pròxims anys fins a 45 milions d’euros a pisos de titularitat pública.

López va afirmar dimarts que les polítiques d’habitatge del Govern i dels grups de la majoria mai anirien en favor dels ciutadans perquè estan pensades per afavorir els grans patrimonis immobiliaris. De fet, va remarcar que persones importants tant de l’executiu com del bloc parlamentari que li donava suport tenien interessos en aquest àmbit. La resposta de Jover ha arribat en la roda de premsa posterior al consell de ministres.

Baró i López, durant la compareixença davant dels mitjans.

Relacionat

“Mentre ens governin grans patrimonis immobiliaris no es farà res en habitatge a favor del ciutadà”

“Alguns atacs personals es desprestigien per ell sols”, ha apuntat. Per al portaveu del Govern, “sembla que López ha iniciat una campanya de publicitat exageradament populista al voltant d’un tema que ens preocupa com és el de l’habitatge”. En tot cas, ha deixat clar que “tindrem ocasió de debatre” en els pròxims i, sobretot, “veure com les seves esmenes es vesteixen sobretot de fum i sense grans realitats al darrere”.

Davant aquesta realitat, ha afirmat, la forma de fer del Govern és ben diferent. Segons Jover, “apostem pel pragmatisme i tirem endavant projectes per a un problema que ens ocupa i ens preocupa”.

Comentaris (3)

Trending