L’Institut Nacional de l’Habitatge busca entitat social per al servei ‘Primer la Llar’

El concurs s’ha convocat amb caràcter urgent i es pretén que sigui una institució nacional qui porti a terme el programa als habitatges de l’edifici Armor

Comentaris

L'Institut Nacional de l'Habitatge té la seva seu a l'edifici Armor.
L'Institut Nacional de l'Habitatge té la seva seu a l'edifici Armor. ARXIU / SFGA

L’Institut Nacional de l’Habitatge comença a preparar tot l’indispensable per a l’entrada dels primers habitants de l’edifici Armor, a Ciutat de Valls. Una d’aquestes coses és una entitat social que pugui dur a terme el servei ‘Primer la Llar’, per al seguiment de les persones que viuran als diferents pisos. El concurs s’ha convocat amb caràcter urgent i es vol que sigui una institució andorrana qui se’n faci càrrec.

La convocatòria s’ha publicat al Bopa d’aquest dimecres, i es busca una entitat social per adjudicar el contracte del “Servei de gestió social dels habitatges de protecció pública basat en el model Primer la Llar”. Concretament, es fa amb caràcter urgent, tenint en compte que les primeres persones de l’edifici Armor podrien entrar a viure el mes vinent, aproximadament. A més, com ja s’havia anunciat, es pretén que sigui una entitat nacional qui pugui fer el seguiment.

L'edifici Armor a Andorra la Vella.

Relacionat

Els 20 pisos de protecció pública de l’edifici Armor tenen 50 candidats per accedir-hi

Les entitats que estiguin interessades podran presentar-se fins al 24 de novembre, i l’obertura d’ofertes es farà aquell mateix dia. Per tant, s’entén que l’adjudicació dels serveis es farà abans del mes de desembre. D’una banda, entre les entitats socials del país, al mes de juliol Creu Roja va descartar poder fer-se’n càrrec d’aquests serveis, ja que es considerava que no comptava amb els recursos necessaris. Caldrà veure, però, si amb el plec de bases publicat per l’Institut de l’Habitatge aquesta perspectiva canvia.

Comentaris (1)

Trending