Govern amplia el conveni amb Salita i ofereix 25 places més de residència assistida

Aquesta addenda suposarà que 65 persones es podran beneficiar d’aquest servei, concretament 15 que tinguin un nivell de dependència greu i 10 en situació de dependència

El centre residencial Salita està ubicat a la parròquia d'Escaldes.
El centre residencial Salita està ubicat a la parròquia d'Escaldes. Toni Solanelles

Govern ha aprovat la modificació del conveni amb la societat Centre de Serveis Assistencials Domus VI-Salita per a la concentració de noves places de servei de residencia assistida per a persones grans. D’aquesta manera, en l’addenda s’amplia de 40 a 65 el nombre de places concertades.

D’aquestes 25, 15 corresponen al servei de residència assistida per a persones en situació de dependència greu i 10 s’adreçaran a aquelles que tinguin dependència. Actualment, ja hi ha 35 per als primers casos i 5 per als segons.

La tarifa que ha de pagar el Govern per a aquestes places és de 1.400 euros per a les persones en situació de dependència greu i 1.800 per a les de dependència total. S’ha establert un període transitori, de manera que la tarifa fixada en aquesta addenda serà exigible per les places que s’assignin després de l’entrada d’aquesta ampliació. Pel que fa a les places assignades amb anterioritat, es manté el preu exigible d’aquell moment. El cost global que implica aquest increment és de 195.000 euros.

Etiquetes

Comentaris

Trending