Famílies nombroses es queixen del nul suport que reben d’Afers Socials

Els col·lectius familiars lamenten que l’administració ni tan sols manté la cura d’actualitzar la guia d’establiments que suposadament ofereixen descomptes

Infants d'una mateixa família.
Infants d'una mateixa família. ARXIU

Un grup de famílies nombroses del Principat es queixa del nul suport que reben des del ministeri d’Afers Socials. “Som poques les famílies que fem créixer l’índex de natalitat i hauríem de tenir un mínim de suport que no rebem mai.” Un exemple clar de la deixadesa de l’administració en relació amb les famílies de tres o més fills, asseguren, és la poca cura en l’actualització de la guia d’establiments que ofereixen descomptes.

En efecte, afirmen que algunes d’aquestes famílies ho passen d’allò més malament quan acudeixen a alguns dels comerços que apareixen en un llistat editat per l’administració i es troben que els responsables de l’establiment en qüestió -alguns d’ells, no pas tots, però sí en bon nombre- els asseguren que fa temps que van indicar que se’ls retirés de la relació, per exemple. Com a mínim, asseguren les fonts, fa dos anys que la guia no s’actualitza, amb el perjudici que això suposa per a les famílies i la mala imatge que pot suposar per alguns negocis.

“Quan és evident que la responsabilitat acaba sent de l’administració perquè no fa la feina. I els comerços ens consta que han comunicat la seva voluntat de no mantenir-se en la relació, per exemple.” Les famílies que han posat tot aquest fet en coneixement de l’Altaveu expliquen que fa molts mesos que estan reclamant una reactivació del suport de l’administració. “Però la resposta sempre és la mateixa: que tenen molta feina, que hi ha d’altres prioritats.”

Etiquetes

Comentaris (13)

Trending