Familiars de residents al Cedre demanen a la direcció que no dilati més les visites

Mentre altres centres sociosanitaris han començat aquest dijous mateix a rebre familiars d’interns, l’equipament públic no té previst ‘obrir les portes’ fins la setmana que ve

Una vista de l'interior del Cedre.
Una vista de l'interior del Cedre. Toni Solanelles

Els familiars de residents al Cedre comencen a estar farts -o n’estan més, vaja- pel que consideren ‘dilacions indegudes’ alhora que s’autoritzin les visites als interns. Des d’aquest dijous es vigent el decret que estableix el protocol que cal seguir per poder dur a terme les visites. Però mentre altres centres ja estaven apunt per poder operar, només pendents dels darrers serrells i les últimes instruccions que donés el ministeri de Salut, al Cedre just avui s’haurien començat a implementar els mecanismes per poder complir els protocols.

Diferents familiars d’usuaris del centre sociosanitari colomenc han confirmat que intentant aquest dijous demanar cita per poder visitar els seus familiars, des de la direcció del centre se’ls hauria comunicat que a partir de la setmana que ve serà viable. L’enuig ha incrementat després de saber que hi ha altres equipaments privats que ja ho tenien tot apunt i només entrar en vigor aquest dijous els decrets pertinents s’han començat a rebre visites.

La façana posterior del Cedre.

Relacionat

Les visites a les residències es faran amb mascareta i distància de seguretat

També és cert, asseguren les fonts, que prefereixen un excés de prudència que haver de pagar alguns ensurts, però consideren que essent l’autoritat pública la que fixa al capdavall les mesures i essent també el centre de titularitat pública hauria hagut d’estar preparat des del primer moment que s’ha autoritzat, amb les degudes prevencions establertes, per poder materialitzar unes visites que s’esperen en candeletes des de fa moltes setmanes. Tant per part dels familiars com dels residents.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending