Es crea el Servei d’Acció Voluntària Social per acompanyar la gent gran en les activitats d'oci

Es tracta d'un complement del SAD i ja s'han format una trentena de voluntaris, que començaran una segona formació destinada a conèixer les necessitats del col·lectiu

Comentaris

Gent Gran
Gent Gran

Aquest nou servei està coordinat entre l’Àrea de Serveis Sociosanitaris i l’Àrea de Participació i Promoció de la Joventut i el Voluntariat i suposa un complement al Servei d’Atenció Domiciliària. Una trentena de voluntaris ja han passat una primera formació i l’objectiu és acompanyar a les persones vulnerables a les activitats d’oci.

Acompanyar a la gent gran en el seu temps lliure, tant al domicili com a fer passejades a l’exterior, així com en la realització de gestions com tràmits administratius, compres o lectura, entre altres, és l’objectiu del Servei d’Acció Voluntària Social. El ministre portaveu en funcions, César Marquina, ha explicat que una trenta persones ja han realitzat les formacions necessàries per formar part del registre de voluntaris.

A partir d’ara, es posa en marxa la segona fase formativa destinada a conèixer les característiques i necessitats del col·lectiu. professionals. Un cop finalitzada, tenint en compte el perfil de cada voluntari, es derivarà als participants del projecte als diferents usuaris del Servei d’Atenció Domiciliària. El Servei d’Acció Voluntària Social és un projecte complementari i no realitzarà les activitats atribuïdes al SAD.

Comentaris (1)

Trending