Creu Roja assegura que està valorant emprendre accions contra el director apartat

La junta directiva de l’ONG admet en un comunicat que ha rebut “una queixa interna per part de treballadores”

Membres de la junta directiva de la Creu Roja amb el director Jordi Fernàndez (esquerra).
Membres de la junta directiva de la Creu Roja amb el director Jordi Fernàndez (esquerra). CREU ROJA ANDORRANA

La junta directiva de la Creu Roja Andorrana “està valorant” si accepta l’excedència sol·licitada pel fins fa poc director de l’organització “o si emprèn altres accions”. En un comunicat després que hagi transcendit que Jordi Fernàndez ha quedat apartat de les funcions que realitzada, l’entitat “confirma que ha rebut una queixa interna per part de treballadores”.

Segons l’esmentat comunicat, la junta directiva, “a la vista dels fets, ha decidit apartar provisionalment el director general, Jordi Fernández, de les seves funcions. Ara mateix, està de vacances recuperant dies de treball generats durant la pandèmia”. També s’explica que l’alt comandament de l’organització “ha presentat una sol·licitud d’excedència per motius personals i l’entitat està valorant si li accepta o si emprèn altres accions”.

Jordi Fernàndez en una de les múltiples compareixences que ha fet des que ha esclatat la pandèmia.

Relacionat

Estupefacció a la Creu Roja per una ‘excedència sorpresa’ del director de l’entitat

L’entitat assegura que “ha actuat de manera immediata”, una circumstància que ni comparteixen els treballadors afectats ni tampoc, per exemple, l’USd’A. En el comunicat emès es diu també que “es deixa en mans de les instàncies competents la valoració dels fets, sempre basant-se en el respecte a totes les persones implicades”. Però no es deixa clar quines són aquestes instàncies.

En qualsevol cas, el president de la Creu Roja Andorrana i tots els membres de la junta directiva “reiteren el compromís de l’entitat vers la societat i el país, i insisteixen en el fet que aquesta situació no interfereix de cap manera en el desenvolupament i seguiment dels projectes, campanyes i funcionament general de l’entitat”.

Comentaris (16)

Trending