Contracorrent organitza una manifestació per al Dia Internacional de l’Orgull

L’associació ha comptat amb el suport de Diversand i el Fòrum Nacional de la Joventut d’Andorra per fer aquesta protesta i exigir que els drets de les persones del col·lectiu estiguin reconeguts i assegurats

El logotip de Contracorrent.
El logotip de Contracorrent.

El moviment juvenil Contracorrent, amb el suport de Diversand i el Fòrum Nacional de la Joventut d’Andorra, ha organitzat una manifestació en motiu del Dia Internacional de l’Orgull LGTBIQ+. La finalitat és exigir que al país els drets de les persones del col·lectiu estiguin reconeguts i assegurats en tots els àmbits. En especial, els drets de les persones trans ja que, segons expliquen des de l’associació és un dels que més dificultats té alhora de desenvolupar-se dins de la societat i amb més discriminació.

Per tant, Contracorrent, en senyal de protesta cívica ha convocat la manifestació per a dilluns, 28 de juny. La protesta s’iniciarà a les 20:00 h a la plaça de la Rotonda i finalitzarà a la plaça Coprínceps, a les 21:00 h aproximadament. Serà una concentració pacífica on, des de l’associació, demanen que tots els assistents segueixen totes les mesures sanitàries. Concretament, es demana mascareta per als majors de vuit anys, gel desinfectant, i fer el recorregut de forma ordenada, guardant les distàncies interpersonals i evitant aglomeracions.

Des de Contracorrent expliquen que aquest acte vol, de manera cívica, pacífica i ordenada, fer visible públicament la problemàtica social i la solidaritat dels joves d’Andorra. A més, indiquen que en tot moment es vetllarà per l’ordre públic, la salut pública, el mobiliari urbà, la higiene i la bona convivència durant l’acte.

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending