La CASS inicia el procés d’embargament a 72 deutors per un import de 413.000 euros

Es tracta de treballadors per compte propi que no han pagat les cotizacions pertinents o d’empreses que tampoc han satisfet les obligacions vers els seus assalariats

Seu de la CASS.
Seu de la CASS. Toni Solanelles

La Caixa Andorrana de Seguretat Social (CASS) ha procedit a l’embargament de fins a 72 persones físiques o jurídiques (empreses i autònoms) per l’impagament de cotitzacions. En total, són prop de 413.000 euros. Des de la parapública es pren aquesta mesura un cop s’ha constatat la impossibilitat de localitzar els deutors.

L’avís s’ha publicat aquest dimecres al BOPA. En total, l’embargament afecta 72 deutors. Entre ells, persones particulars per l’impagament de les seves cotitzacions d’autònoms i empreses que, en aquest cas, no han satisfet les obligacions vers els seus assalariats. En tots els casos es lamenta que “no han pogut ser localitzats”.

Hi ha quantitats relativament petites, que fins i tot no arriben als 600 euros. A la vegada, també hi ha xifres elevades. Fins i tot superiors als 32.000 euros. En total, les reclamacions arriben a 412.859 euros.

Ara, es dona un termini de deus dies hàbils perquè els deutors posin en coneixement de la CASS una relació de béns del seu patrimoni que puguin servir per cobrir els impagaments. Si no ho fan, la parapública podrà instar a tercers perquè “col·laborin en la identificació d’actius” i perquè “facilitin l’embargament”.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending