Ubach rep les còpies d’estil dels ambaixadors de vuit països

La ministra d’Afers Exteriors i el cap de Govern han mantingut reunions amb els representants, tractant l’estat de les relacions bilaterals

La ministra d'Afers Exteriors, Maria Ubach.
La ministra d'Afers Exteriors, Maria Ubach. Govern d'Andorra

La ministra d’Afers Exteriors, Maria Ubach, ha mantingut aquest dijous diverses reunions amb vuit ambaixadors de països acreditats a Andorra, i ha rebut les seves còpies d’estil. D’altra banda, el cap de Govern, Xavier Espot, també s’ha trobat amb tres dels representants per tractar l’estat de les relacions bilaterals.

Han lliurat les còpies d’estil els ambaixadors de Gabon, Turquia, Tailàndia, Ghana, Pakistan, Colòmbia, Sri Lanka i Ucraïna. El cap de Govern, Xavier Espot, també s’ha reunit amb els ambaixadors de Gabon, Turquia i Ucraïna, amb els quals ha pogut tractar l’estat de les relacions bilaterals entre Andorra i els seus països, així com qüestions d’interès compartit.

Demà divendres està previst que els ambaixadors de quinze països presentin les cartes credencials al copríncep episcopal, Joan Enric Vives, en una cerimònia al Palau Episcopal de la Seu d’Urgell. Presentaran les credencials els ambaixadors de Canadà, Eslovènia, Gabon, Paraguai, Angola, Turquia, Colòmbia, Tailàndia, Sri Lanka, Bulgària, Ghana, Lituània, Ucraïna, Pakistan i Bangladesh.

Etiquetes

Comentaris

Trending