Ubach mostra el suport d’Andorra als representants empresarials presents a la Trobada Iberoamericana

La ministra d’Afers Exteriors en funcions ha estat present a les diverses jornades, celebrades a Santo Domingo, on s’han reunit fins a un miler de companyies d’ambdós costats de l’Atlàntic

Maria Ubach amb Gerard Cadena.
Maria Ubach amb Gerard Cadena. Govern d'Andorra

La titular d’Afers Exteriros en funcions, Maria Ubach, ha estat present a la XXVIII Cimera Iberoamericana de Caps d’Estat i de Govern, que organitza i acull la República Dominicana entre el 22 i el 25 de març. El lema ha estat ‘Junts cap a una Iberoamèrica justa i sostenible”. En l’acte de clausura de la Trobada Empresarial, la ministra es va reunir amb els representants del teixit empresarial d’Andorra presents a Santo Domingo, a qui va traslladar el suport del país.

Ubach va assistir a la XIV Trobada Empresarial Iberoamericana, que ahir va celebrar la seva darrera jornada. Es tracta d’un esdeveniment, que en el marc de la XXVIII Cimera, ha esdevingut un espai obert pels empresaris dels vint-i-dos països de la regió i que entre el 23 i el 24 de març ha reunit prop d’un miler de representants de companyies i organitzacions privades d’ambdós costats de l’Atlàntic.

En l’acte de clausura de la Trobada, que va tenir lloc durant la tarda, Maria Ubach es va poder trobar amb el president de la Confederació Empresarial Andorrana (CEA), Gerard Cadena, i amb el seu director, Iago Andreu, així com amb la directora de CTRASA, Cristina Rico, que han estat presents a Santo Domingo les dues jornades al llarg de les quals ha transcorregut aquest fòrum per a l’empresariat. En la trobada amb els tres representants dels empresaris del país, Ubach va mostrar el suport d’Andorra al teixit empresarial nacional.

Etiquetes

Comentaris

Trending