Ubach es reuneix amb la secretària adjunta per als Afers Europeus i Euroasiàtics dels Estats Units

La ministra es troba al país amb motiu de la participació de la delegació andorrana al Fòrum d’Alt Nivell Polític del Consell Econòmic i Social de les Nacions Unides

Ubach amb la secretària adjunta per als Afers Europeus i Euroasiàtics dels Estats Units
Ubach amb la secretària adjunta per als Afers Europeus i Euroasiàtics dels Estats Units

La secretària adjunta per als Afers Europeus i Euroasiàtics dels Estats Units d'Amèrica, Karen Donfried, ha rebut a ministra d'Afers Exteriors, Maria Ubach, a la seu del Departament d'Estat a Washington per tractar diferents aspectes de la cooperació bilateral entre Andorra i els Estats Units.

Durant la trobada han destacat la cooperació bilateral ens els àmbits de la mobilitat dels joves, del Programa Fulbright, de les polítiques relatives al canvi climàtic així com de la cooperació en l’àmbit multilateral. Ambdues mandatàries també han tractat el context sociopolític actual i les conseqüències del conflicte a Ucraïna. Ubach, acompanyada per l'ambaixadora d'Andorra als Estats Units d'Amèrica, Elisenda Vives, li ha traslladat la invitació de visitar el Principat i establir reunions d’alt nivell al voltant de la cooperació bilateral.

A més, Ubach es troba aquesta setmana als Estats Units amb motiu de la participació de la delegació andorrana al Fòrum d'Alt Nivell Polític del Consell Econòmic i Social (ECOSOC) de les Nacions Unides. Aquest Fòrum esdevé la plataforma central de seguiment i examen de l'Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible i la implementació dels Objectius de Desenvolupament Sostenible.

El pròxim 14 de juliol, la ministra presentarà el Segon Informe Nacional Voluntari d'Andorra sobre la implementació de l'Agenda 2030. L'agenda de ministra Ubach preveu reunions bilaterals amb representants de diferents països, així com amb alts mandataris i representants dels diferents òrgans de les Nacions Unides.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending