El PP se suma a les crítiques per la venda de vacunes a Andorra

La regidora de l’ajuntament de Madrid, Immaculada Sanz, retreu al ja exministre Illa que no enviï vaccins a la ciutat però sí al Principat “on hi ha 15.000 votants catalans”

Immaculada Sanz, regidora del PP a Madrid.
Immaculada Sanz, regidora del PP a Madrid.

Andorra i les vacunes que Espanya li ven han tornat a ser arma llancívola cap al govern espanyol i, en particular, cap al ja exministre de Sanitat, Salvador Illa. En aquest cas, per part del Partit Popular. Una regidora de la formació a l’ajuntament de Madrid ha acusat el cap de llista de Partit Socialista de Catalunya a les pròximes eleccions al Parlament d’haver acceptat aquesta cessió pensant en els “15.000 votants” que viuen al Principat.

Immaculada Sanz Otero, també delegada de Seguretat i Emergències al consistori madrileny, ha comparegut al ple per explicar els plans de vacunació que hi ha pels treballadors públics essencials com ara els membres del servei de transport sanitari. Durant el debat d’una proposició presentada pel grup socialista ha apuntat que “per vacunar fan falta vacunes” i, llavors, és quan ha justificat que no s’estigui avançant en la campanya amb “una petita excusa”.

Aquesta és que “si no hi ha vacunes no es pot vacunar”. I, s’ha referit a l’exministre Illa indicant que “a ho millor això se li escapa perquè ja està a altres coses”, en referència a la seva candidatura a president de la Generalitat. És llavors quan, a la crítica, ha aparegut, un cop més, el Principat. “No envia vacunes a Madrid però sí a Andorra, on hi ha 15.000 votants de les eleccions catalanes”, ha etzibat.

No és el primer cop que Andorra surt esquitxada de les crítiques a Illa. Al contrari, des que el govern espanyol va anunciar l’enviament de vacunes -acord, per cert, fet públic per l’executiu liderat per Xavier Espot fa temps- els atacs han estat habituals. Va començar el líder de Ciudadanos al País Valencià Toni Cantó però ha continuat amb algunes figures mediàtiques i, ara, amb Sanz.

Etiquetes

Comentaris (6)

Trending